slide show

It's inspiration.


ph; weheartit

Tidsinställt| Nu är jag i Finland, andra dagen. När jag kommer till H-fors kan jag nog blogga vanligt. Ha det bra sålänge, puss!

Malmö city.


Bilden har inget med inlägget att göra.

Nu är vi i Malmö. Finns gratis internet här på hotellet, så jag slog till. Haha kul, jag vet.

Kom tillbaka till hotellet för en stund sedan, efter att ha varit och ätit. Vi gick till en restaurang och bar som hette Mello Yello. Runt uteserveringen fanns, vad ska jag kalla det? Typ lampor som det brann i. De värmde upp hela uteserveringen! Myspys. Säkert bara lantisen här som inte har sett såna innan... Haha. c:

Just nu sitter jag och äter mitt favoritgodis, nämligen Riesen. Mörk choklad. Jag vet! Mörk choklad är superäckligt, men inte de här. Mums! Jaja, tänkte bara uppdatera lite snabbt.. Puss!

Då var det dags igen.


Tyckte att det var lite kul att göra bilden... c:

Då var det alltså dags igen. I eftermiddag åker vi med tåg till Malmö, där vi sover en natt på hotell. Sedan åker vi tåg till Danmark varifrån vi flyger till Finland! Längst upp ska vi, och sedan längst ner! Haha.
Kommer antagligen inte kunna blogga något de första dagarna, men när vi kommer till Helsingfors ska det nog gå bra! Ha det super, så hörs vi. PuuuussN ♥

Edit: Jag fixar ett tidsinställt inlägg, så håll utkik!



The sky’s the limit.


Godnatt! ♥

Coconut tree.


Låttips Mohombi - Coconut tree

Var somsagt och tittade på när min syrra och massa andra ungdomar streetdance:ade, sjukt duktiga var de allihop! Är på danshumör just nu alltså.. c:

Ska snart packa klart inför resan. Men det ska nog gå snabbt. Vi åker till ju Finland imorgon! Känner att det är dags att resa nu igen, mohahah. Uppdaterar sen! ;*

Från och med nu.


ph; weheartit, google

Want now.


Teckensnitt.

Jag är sugen på att göra en ny design.. Hihi. Min uppdatering har förresten varit riktigt bra idag, håller ni inte med mig? Duktig tjej! :) Godnatt! 

Här kommer några teckensnitt jag tycker om:

Bought yesterday.


Mjukisbyxor Bikbok | Korta Leggings Cubus


Topp H&M

Detta fick jag med mig hem igår från stan. Nöjd faktiskt! Dagens var blå mjukisbyxor, linne och en svart cardigan.
Och det där med leggingsen, vi kan väl säga att det inte blev några bra bilder... (;
Puss!

Ps. Bytte ut bilderna till flikarna ovanför headern. Tyckte de andra var lite.. Jag vet inte.. Anyway så har jag ingen aning vad det är för fel på den sista, den hänger ju nedanför? Går inte att posititionera den.

Avalon High.


Då kommer ett till film-tips här då - Avalon High
Filmen är så sjukt bra så det inte är sant! Jag brukar inte gilla fantasy, men denna, ahh jag finner inte ord.. Hah, you HAVE to see it! Och hur snygg är inte denna kille?

Presenterna.



Blev ingen uppdatering igår, hann helt enkelt inte. Gick på stan efter skolan med bästa Z. Köpte en del grejer, och så glömde jag min mobil på bussen! Lång historia, men jag ska hämta den i Ronneby idag eller imorgon av en snäll kille som hittade den... Haha jag är så glömsk. Uppdaterar senare med bilder på långklänningen jag köpte förra helgen, och även bilder på det jag köpte igår! Puss ;*

Disney's Tangled.


"Trassel" som den heter på Svenska, måste nog vara den bästa animerade filmen någonsin! Fast nej, den ligger på delad första plats med "Despicable Me". De flesta av er har nog redan sett båda filmerna, men om någon inte har gjort det - GÖR DET!

Lets laugh until we cry.


Idag har vädret varit lika konstigt som igår. Om ni vill veta alltså.

Matteprovet gick bra, tror att jag får vg! Hoppas hoppas hoppas! Vi hade även engelskaprov, vår lärare sa att han skulle "ge oss något riktigt svårt", men det lyckades han inte så bra med, för det var lättare än något prov i engelska vi haft...

Fixar nog ett inlägg senare där jag visar upp presenterna jag fått på senaste, eller så blir det imorgon!
I vilket fall så hörs vi. Puss!

If you leave I'm gonna find you.


Dagen: Sol, regn, sol, regn, ösregn, hagel, sol, storm, mulet.... Det har varit grymt konstigt väder här idag! Hur har det varit hos er?

Jaha. Annars har dagen inte haft så mycket skoj att erbjuda, började med kemi på morgonen, skulle egentligen ha det i två timmar. Trååk. Men vår lärare släppte oss efter en timme! Men kemi är faktiskt rätt skoj ändå. Har faktiskt minst vg i det! :) Nä, nu får jag ta och sluta skryta med mina betyg, hihi.

Oj vad tiden går! Nu måste jag hoppa in i dushen för att sedan äta och plugga lite mera. Puss! ♥

Ankrace.

Dålig bild, men jag tror att ni ser lite i alla fall. - Såhär såg det ut när ån fylldes av ankor! Vet dock inte vilken som vann. Nu blir det att plugga matte till lite bra musik. Puss!

I don't know where you're going.


Måndagar. Alltid lika sega. Fast idag var det ett undantag, dagen gick ganska fort. Men jag ska inte tråka ut er genom att berätta min dag i detalj. c:
När jag kom hem gick jag i alla fall ut och gick/joggade en runda med syrran, duschade och pluggade matte. Prov på onsdag, får jag vg då, får jag vg i betyg. Annars blir det bara ett skruttigt g. Bara att kämpa på! Men jag hade faktiskt vg på förra matteprovet! *stolt* Vi hörs igen imorgon, dröm sött!

Follow me.


Tidsinställt|
Glöm inte att klicka på bloglovin' ikonen, och föjla lilla mig. Tack, då blir jag SUPER glad! Nu är jag antagligen i skolan, så vi hörs senare!

Light.



Dagen tillbringades på Holje med Sandra. Vi gick typ bara omkring och pratade, men det var kul det också! Förresten, vi kollade på ank-racet. Rätt skoj faktiskt, de släpper ner några hundra plastankor i olika färger i ån, ser ganska gulligt ut, haha! Tänkte även köpa ett par snygga solbrillor med blommor på, men så blev det inte.

Imorgon blir det skola igen då, bara en vecka kvar sen bär det av till Finland! Skönt med stort S. Puss och godnatt!

Perfect.


Skönt, jorden har inte gått under! Godnatt!

Fungerar inte.

Kan tyvärr inte lägga upp bilderna på presenterna, för ADOBE PHOTOSHOP "Har slutat fungera - Windows söker efter en lösning på problemet"... Gaash vad ARG jag blir! Detta har nu hänt 2 gånger på 5 minuter.
Vi får väl se hur det blir med de där bilderna, orkar nog inte göra om allt en tredje gång! Inte nu i alla fall.
Så det här får bli ett bildlöst inlägg.

Har hjälpt mina systrar och deras klass i tävlingen "drogfighten" idag. Förstapriset var en resa till Heide Park i Tyskland. För två år sedan när jag tävlade, kom min klass tvåa. Idag blev de inte placerade. Men men, så är det ibland! Det var duktiga i alla fall. :)
Efter tävligen gick jag Sandra och Zoé på Holje Marknad, köpte en långklänning. Bild kommer (Om photoshop vill, förstås)..

Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag, och sedan spela sims 2, eller kolla någon film.
Ha det bra sålänge, Puss!

Night.


Kvällen blev lyckad, fick jättefina presenter! Visar allt i helgen. Godnatt sötnosar!



Flikar.


Ni glömmer väl inte kolla in mina flikar ovanför headern? Det är samma som fanns i dropdown menyn innan, lite redigerat bara. Uppdaterar kanske senare, kram!

Naturvit.


Såhär matchade jag den naturvita tröjan från H&M.

Godkväll. Strax kommer några gäster, vi ska somsagt fira mig idag. :)
Tänker bara skriva om dagen lite snabbt, eller egentligen finns det inte så mycket att berätta.. Vi hade ingen hemkunskap idag. Istället hade vi bild (Jippie -.-). Idag var de blivande sjuorna på skolan, de såg ganska nervösa ut.. (; Kommer ihåg när vi hälsade på, vi fick även se bilder från den dagen, idag. Oj vad man förändras på två år! :o Puss.

Nytt och somrigt.


Bild tagen idag - med mobilen som nuförtiden är bättre än min kamera...

Äntligen! Designen är klar. Har lite små saker kvar att göra, men jag tycker att jag kan visa upp den redan nu! 
Men nu är jag spänd på att på veta vad ni tycker - släng in en liten kommentar innan ni går, så blir jag jätteglad! :) Och så kan jag ÄNTLIGEN visa er mina bilder i sörre skala! Bilderna i föregående inlägg är förstås mindre, men det får ni stå ut med. Nu ska jag sova, godnatt! ♥

My converse.


Bild från arkivet.

Alltså, det är verkligen knäppt. Jag kan inte använda mina converse, pågrund av att de fiser! Jo, det är såhär, att när jag går, så låter det "pfuit, pfuit"... Det är rätt störigt! Har någon av er samma knäppa problem?! :o

Haha, när jag var hos tandläkaren för ett par veckor sedan, så fes mina converse extremt mycket. Och som ni nog vet, är det alltid nästan knäpptyst i väntrummet. När det var min tur att följa med en sköterska, så lät det ju ganska mycket... Piiiinsamt eller vad? (;

Fifteen.


Idag fyller jag äntligen 15! Känns precis som vanligt... Haha. Vi firade ju mig igår, och jag ska visa presenterna jag fick någon annan dag. På fredag ska vi fira mig igen, med farmor, farfar och några andra. Då kan jag visa allt senare.

Idag cyklade jag och Z till skolan! Fram och tillbaka blir det ungefär 2 mil. Wow. Hur orkar jag? Inte en aning.
Jaja, nu ska jag fixa mig lite, sen blir det familjekväll! Pussen.

3x sandals.


Skorna kan du hitta på scorett.se

Je t'adore.


Bild från konfirmationsdagen.

Kom hem för ungefär en och en halv timme sedan, har varit sjukt trött hela dagen. Somnade typ i skolan, ska lägga mig tidigt idag. 21.00!? Nej, så blir det nog inte. Blev i alla fall glad över mitt betyg på det oförberedda matteprovet igår. VG! Nöjd tjej. :)
Anyway, idag ska vi fira mig, fyller ju äntligen 15 imorgon! Men då ska vi på någon familjekväll i syrrornas skola, så det får bli idag istället! Tur att Z ska vara där i alla fall. Nu hade jag tänkt att duscha, och sedan mysa ner mig och fixa med designen! Puss.

Klänningen.

Edit: Varför publiceras inte mina inlägg? Jag blir så trött!
Lindex | Vit klänning 399 kr | Brunt skärp 79 kr

Tycker att jag har hittat mycket på Lindex på senaste. Jag brukar inte hitta något där.
Godnatt!


Shirt.


Skjorta | Lindex | 50:-

Angående designen så har jag börjat om. Allt blev bara fel, jag hade ingen fantasi eller bilder. Det är mycket som ska göras innan det är klart, men det ska nog gå fort. Har inga mer prov nu på ett tag (förutom svenska på torsdag), så jag hinner fixa med det mera! Jag kommer även kunna ladda upp större bilder sen, wiie äntligen!

Anyway, ska snart ut och gå med mamma, men nu när jag tittar ut ser det ut som att det inte blir som jag tänkt.. Får väl vänta tills det slutat regna! Men lixom, det är maj nu, det ska vara sol och blå himmel. Inte skoj. :(
Upptaterar mer senare! Pussen.

Tomorrow it's monday. Again.

Det blev en fotodag idag, i alla fall. Vädret var väl sådär, men det gick! :)
Nu ska jag sova, blir en lång skoldag imorgon. Tror att jag kör på en skön outfit, typ leggings och min nya skjorta. Bilder kommer.
Godnatt sötnosar! <3

Osment vs Underwood.


Samma person? Så sjukt lika ju!

Konfirmerad.


Konfirmation 14/5 2011

Nu är jag alltså konfirmerad! Känns riktigt bra. Kan dock inte säga varför jag gjorde det, jag hade bara en känsla inom mig som sa att jag skulle! :) Fick två fina halsband, ett kors och ett annat som man kunde öppna och där i låg en liten söt lapp med en fin text på! Fick även ett superfint armband, muggar och glas med motiv målat av Lasse Åberg, på. Blommor och pengar fick jag också! Tack så mycket för denna dagen! ♥
Ska visa klännigen jag hade på festen, vid ett annat tillfälle. Antagligen kommer det fler bilder från idag också!

Ska snart cykla och möta bästa Zoé som ska sova här inatt, och imorgon kommer kanske sötaste Sandra hit och så ska vi tre ha en fotodag! Om det inte regnar (Hoppas inte, hoppas inte).. Senare ikväll blir det väl att kolla på det sista av esc (Eurovision Song Contest, haha Sandra lilla). ;) Godis blir det nog också. Mums!
Puss och godnatt.

Yesterday.


Naturvit tröja H&M | Hårklämma/Brosch H&M

Denna tröja hängde jag nöjt in i garderoben igår. Blev supernöjd! Idag matchade jag den till jeansshorts och ett enkelt brunt skärp. Har kollat på tröjan länge, och blomman blir perfekt att ha i håret imorgon. Ja, jag ska konfirmeras! Ojojoj. I alla fall så tänkte egentligen göra någon liten mouseover bild, men det blev konstigt så det fick bli såhär.

Btw, kolla nya copyright stämpeln! Snygg, hah!? (; Nu ska jag äta. Puss!

- Äntligen publiceras inläggen! Jippie -

Wherever the wind blows.

Who knows what happens now whatever Wherever the wind blows And i'm there as long as we're together

Sedan jag kom hem har jag pluggat hemkunskap, och försökt fixa med nya designen. Men just nu går allt fel, och då tappar jag lusten att designa över huvud taget. Ett glädjeämne idag är i alla fall att jag fick MVG på biologiprovet. Alla rätt! Är jättejättenöjd. Har ju inte fått MVG i biologi på ett tag..

Imorgon blir det somsagt fotografering med konfagruppen. Får inte glömma min finfina kåpa. (;
Puss. ;*

- Vi får väl se hur lång tid det tar för detta inlägget att publiceras... -

Cook.


- Inlägget skulle publicerats igårkväll, med det gick inte p.g.a driftproblem på blogg.se -

Har precis lagat mat, det blev Gulaschsoppa. Mums! Vi ska snart äta, ska bara duscha först. Så får vi se vad familjen tycker om mina matlagningstalanger... *Host* Nej men jag är bäst på att laga mat! Haha (;

Om ni undrar varför jag bytt bakgrund, så är det början till nya designen! Snaaart är den klar! :)

Neckless.


Tidsinställt | Är sådär lite lagom shoppinggalen just nu... Halsband H&M 69:50

I'm totally in love.


Detta skulle jag gärna ha på mig i sommar. Nästa köp blir nog linnet på första bilden, och tröjan i mitten.

Inte bloggat på ett tag nu. På tisdag ska biologi provet vara avklarat, och på fredag gäller det att kunna allt om ägg, mjölk och ost till hemkunskapen. Fotografering med konfagruppen på onsdag, och efter skolan på fredag blir det sista repetitionen inför konfirmationsgudstjänsten. Och slutligen, på lördag smäller det! Jag ska konfirmeras!
Snart är bloggen igång på riktigt igen, håll ut! Godnatt. ♥

Kicking and screaming.

Don't keep me waiting anticipating

Treating me like a fool

I got news for you

I'm turning my back

I'm dropping a bomb on you

 

You want me

You need me

Believe me you'll be callin'

You love me

You hate me

Believe me you'll come crawlin'

 

So get down and get off

Let me show you what you'll be missing

We break up you break down

Gonna drag you through this kicking and screaming

 

Don't keep me guessing I'm your favorite obsession

Don't give me that lame excuse

Is it me that you're messing

With that same old confession

You're the one with something to lose

 

Watch out now

Don't blackout

There's no doubt

You can't have it

Control you

I'll own you

I'll show you but you still can't have it

 

So get down and get off

I'm gonna show you what you'll be missing

We break up you break down

Gonna drag you through this kicking and screaming

So get down and get off

You're not the only one that I've been missing

We break up you break down

Gonna drag you through this kicking and screaming

 

/ Kicking and screaming - Miley Cyrus


Från usa.

Edit: Kan ni inte se bilderna? Kommentera isåfall, så ska jag försöka ordna det.
Köpte detta i usa, men några saker kom inte med på bild.

Hade en härlig kväll igår med familj och vänner! Blev ingen dock ingen brasa, somsagt var det eldningsförbud. Synd, men vi klarade oss bra med vanlig grill. Efter det sov jag och Zoé över hos Julia! Hur var er Valborg?

Idag har jag blandannat skrivit klart min läxa om usa. Jag skulle göra en liten "dagbok" under resan, men det hann jag inte så jag fick skriva en återberättelse typ. Den blev riktigt bra om jag får säga det själv!
Och imorgon blir det alltså att stiga upp tidigt igen. Usch. Men snart är det sommarlov, glöm inte det! :D Ska bli så skönt. Och innan dess ska jag till Finland, så lite extra ledigt får man ju där! Hihi.

De närmaste två veckorna har jag fullt upp. Det är prov, läxor, konfirmation och annat. Så om jag inte uppdaterar vet ni varför. Kram!