slide show

Something special.


ph; nelly.com

Häftiga skor eller? Jag är kär i de "tuffaste". Dock är det 14 cm klack, haha. Men jag är i alla fall in love. Puss!

Onsdag.


Trötta jag. Just nu typ.

Det blev ingen "dag tre" rubrik idag nej. Ah, det måste vara riktigt intressant för er att veta vilka rubriker jag väljer och inte väljer. Haha. Jag är så trött så jag vet inte vad jag skriver! Nej men riktigt så illa är det inte :).

Igårkväll somnade jag lite innan 23.00, lite för sent där ja. Så imorse var jag riktigt trött. Men jag klarade mig igenom dagen, fixade en pärm till färdigt, skrev även ut och laminerade små kort med företagets logga på, som personalen ska sätta i framrutan på sina bilar så att alla vet att just den bilen får stå på parkeringen.

Jo just det, jag gjorde en liten miss också. Jag skulle laminera fjorton papper, och eftersom det var kopior var jag tvungen att sätta en "kopia stämpel" på varje papper innan laminering. Men självklart glömde jag det. Så det var bara att göra om allt igen. Men så kan det gå ibland! Vi hörs igen imorgon! Eller förresten, jag fixar ett tidsinställt till senare ikväll. Nu ska jag plugga. PussN ♥!

Dag två.



Hejsi. Yes, andra dagen avklarad. Inte riktigt säker på om jag ska ha "dag ett", "dag två" osv. rubriker varje dag, men nu kom jag ändå inte på någon bättre rubrik så det får duga.
Anyway, idag fixade jag klart pärmarna från igår och började på några andra pärmar, som inte handlar om personalen, utan om typ robotarna. Jag hann göra klart 2 av de idag, bara 25 kvar.. Haha. Och jag har grymt ont i ryggen efter allt sittande och bläddrande. Och konstiga stolar får vi ju inte glömma. Haha, igen ;).

Nej nu ska jag byta till bikini och ta ett kvällsdopp i sjön! Förresten, ledsen att jag inte uppdaterar förrän nu, jag var ute och gick en runda. Om vi inte hörs mer ikväll så uppdaterar jag och cirka 24 timmar! Haha, för tredje gången. Puss och kram ♥.

Inte nu igen.



Jag kan inte spara/förhandsgranska stilmallen. Händer samma sak för er? Det är ju alltid problem med blogg.se...!?

Dag ett.


Bildbrist. Bjuder på fler blommor, denna gång i svartvitt.

Hej. Första dagen på sommarjobbet gick väl bra, är så sjukt trött nu bara. Jag fick "uppdatera" några pärmar, fixa nya register och flytta om och så. Imorgon ska jag göra det färdigt, och något annat som jag får veta imorgon. Jag jobbar alltså på ett kontor till en fabrik som klipper plåt och skickar till Volvo. Troligtvis blir det två veckor jag ska jobba, kanske mindre.

Just det, om två veckor ska jag skriva upp, klass 1 mopedkörkort! Har i alla fall bokat en dag, men får se framöver hur redo jag känner mig. Men hittills har det gått super. Nu ska jag fixa lite med en gratisdesign och sedan gå och lägga mig tidigt. Vi hörs imorgonkväll, pussN ♥.

Flowers.


Två bilder från idag, endast beskärda och redigerade med "nivåer".

Godkväll på er! Idag skulle jag och syrrorna somsagt "renovera" lekstugan. Vi har sorterat bort allt vi inte ska ha, och resten ska vi sälja, hah. Lite mysigt sådär, att få ett litet krypin därute! Tror det går att sova där också, på sommaren i alla fall.. Nu ska jag kika runt på nätet en stund, sedan äta och sova för jag ska ju upp och jobba imorgon. Men det blir nog bra! Vi hörs kanske senare, kanske imorgon. Vi får la se. Hugs and kisses.

Last month.


Bild tagen i maj.

Idag skiner solen! Åh vad glad jag blir :). Hoppas nu att den stannar här!
Idag hade vi tänkt att "renovera" vår lekstuga! Vi använder inte precis den längre, så vi funderar på att göra om den till något slags mysrum för oss och våra kompisar. Den är ganska stor så det blir ju perfekt! Bara lite att städa och rensa ut först... Och måla. Nej men det blir nog bra, jag visar kanske bilder någon gång. Nu ska jag äta frukost! Kärlek.

Mopedbatteriet.

Fråga
I vissa mopedbatterier ska du kontrollera vätskenivån. Vilken vätska ska du fylla på vid behov?

Alternativ A
Batterisyra
Alternativ B
Svavelsyra
Alternativ C
Destillerat vatten
Alternativ D
Vanligt kranvatten

Svårt!? Haha nu vet jag att det är destillerat vatten, men alltså jag trodde det var batterisyra...


Hejs. Vädret idag var ju inte det bästa förrän nu ikväll. Jag tror att sommaren är tillbaka! Yes. I alla fall åkte vi inte någonstans idag, blir imorgon eller någon annan helg. Imorse tog jag det bara lugnt och sedan har jag motionerat och ätit jordgubbar! Nu ska jag plugga mer inför provet, uppdaterar igen imorgon. Pussi.

Midsommardagen.


Jordgubbstårta à la Julia.

Godmorgon, typ :). Vaknade kanske för en timme sedan, låg kvar i sängen en stund och sedan startade jag datorn. Idag hade jag och familjen planer på att åka någonstans, men vi får väl se hur det blir med det. Det regnar och blåser om vartannat. Snart ska jag dra mig mot frukostbordet, men först lite från igår.

Vi hade en trevlig dag och kväll, först åt vi god mat, och sedan bakade jag en choklad(-d) och jordgubbstårta med grädde och citronmeliss. Botten på tårtan var alltså en helt vanlig kladdkaka. Det var gott, men jag orkade inte mycket. Haha. Framåt kvällen gick vi över till farmor och farfar för att önska en glad midsommar.

Okej nu är jag hungrig, puss ♥!

Cute.


Midsommar (-afton).


Midsommarfirande 2010

Godmorgon. Usch och fy för vädret idag. Förra året var det ju så fint på midsommarafton. Nej men vänta, nu blev det plötsligt lite bättre :)!
Anyway, det blir att fira hemma med familjen i år, och jag kör på långklänningen ni kan se några inlägg ner. Önskar er en riktigt härlig afton! Puss. [Blir det inte mer bloggande idag, så hörs vi imorgon.]

Sommarlovsplugg.



Yees, godkänd igen! Tog en paus från pluggandet.. Håller på att göra testet ännu en gång, hoppas på att bli godkänd denna gång också, dock lite andra frågor nu! Vi hörs imorgon, puss och godnatt sålänge :).

Orange.


Tidsinställt|
ph; nelly.com | Vill ha! Vill ha! Vill ha!

Idag och nu ska jag.


Mjau, I love you.

Hejsan. Usch, jag mår inte bra :(. Kände mig lite hängig igår, idag var jag jättetrött och ville inte alls stiga upp! Har dock ingen feber, och det är ju skönt. Mycket mer än så har jag inte att säga om dagen, snart blir det att äta och sedan plugga lite till moppeprovet. Vi hörs, pussi ♥.

Vart du än vill gå.





Yesterdays shopping.


Jeansjacka Bikbok | Klänning - | Klackar H&M | Ring Gina | Hårband H&M

Letade och letade efter en jeansjacka igår. H&M - slut. Monki - fanns bara storlek M kvar. osv. osv. Jag tänkte, okej sista chansen nu, och så gick jag in på Bikbok (där jag redan hade varit, men inte lagt märke till jackan) och letade en gång till, och då såg jag den! Den perfekta jackan. Lycklig! Slog till direkt, endast 400 pix. Jag är sjukt nöjd med alltihop! Nu ska jag äta frukost, pussN.

Goodnight kisses.


ph; weheartit (film: despicable me)

Det är sent, och jag ska strax sova. Men jag lovade ju er uppdatering ikväll! Visar det jag köpte idag, imorgon.
Förresten, jag klarade "testprovet", alltså det där man övar sig inför moppeprovet. Jag blev godkänd, 63/70 rätt! Duktigt, jag är riktigt stolt över mig själv. Hoppas ni har haft en bra dag, puss och godnatt!

Please.

Det är inte bara bloggdesigner jag gör, nu har jag även designat en egen klänning!
Så snälla snälla snälla, rösta på den! Då är ni bäst, fast det är ni ju redan ;). Haha, puss!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Crazy.


Något av detta (allt) skulle jag mer än gärna hänga in i garderoben.

Det är galet vad jag tycker om H&M's kläder, smycken, ja allt! Så mycket snyggt, bra priser osv. Det finns nog bara ett problem, att det tar lång tid att få hem sina saker när man beställer. Annars, är det en toppen modekedja!
Imorgon blir det ingen update förrän framåt kvällen, för jag ska somsagt iväg och shoppa. Yes, det blir nog en sväng in på H&M då, mihihi. Puss och godnatt ♥!


I've got a feeling.


Midsommar 2010 | I've got a feeling ... that this is going to be a good summer. 

Jag vet. Uppdateringen var kass idag. Men det är ju faktiskt sommarlov! Första veckan har jag bara njutit, imorgon blir det att shoppa, och dagarna där efter kommer jag plugga SOM EN GALNING. Jag ska klara det där moppeprovet alltså! Just det, jag har nog glömt att berätta, jag har fått sommarjobb! Haha. Så två veckor ska jag jobba också. Och så har vi ju en veckas ridläger på Öland med bästa Sandra! Självklart kommer resten av sommarlovsdagarna ägnas åt sol, bad, vänner, familj och massa annat kul! Yes, där fick ni min sommarlovsplanering.

Dagen har jag inte så mycket att berätta om. Jag har bara haft, tja, sommarlov! Puss.

I wonder if I ever cross your mind.


Hej på er. Jag lyssnar alltid på texterna till låtar. Det är de som är så himla bra. Eller, det är klart, melodin måste ju vara bra den också. Jag brukar även kolla olika "lyrics". Bara att söka på google! I alla fall, texten till låten ovan är bra. Lyssna noga! Vi hörs imorgon sötnosar ♥.

Cykla i ösregn.


Hihi.

Godkväll på er kära läsare. Nej men haha. Hej. Gick ut när det var uppehåll från regnandet, och tog en cykeltur på 9 km. Självklart började det regna precis när jag satt mig på cykeln och det slutade inte förrän jag nästan var hemma igen. Min vanliga otur! That's life.

Nu är jag nyduschad, hungrig och ska snart äta. Men medan jag väntar på att maten ska bli färdig, tänkte jag jobba lite på en gratisdesign. Glöm inte att checka designportfolion som ni hittar bland kategorierna i menyn. Puss!

Inspiration: Rubber boots.


ph; weheartit

Vädret har fortfarande inte blivit bättre. Så vi kör på lite passande inspiration. Jag behöver förresten ett par nya gummistövlar. Det finns otroligt många söta att välja mellan!

Mysdag med min vän datorn blev det idag, haha. Nu ska jag ringa pappsi och höra hur det blir med min mobil. PussN.

Rainy morning.



Ja en god morgon är det allt, men en fin? Nej inte riktigt.. Regnet öste precis ner, nu har det slutat. Men bara för en stund antagligen. Och jag som var så sugen på att sola och bada idag! Det får väl bli en sitta-inne-dag om det inte blir bättre väder snart.

Vaknade runt klockan 06.00 idag, somnade om igen och steg upp lite efter 09.00. Tittade en halvtimme på tv, och har precis ätit frukost. Nu ska jag i alla fall fixa lite med en gratisdesign! Puss.

To die for.


ph; hm.com

Nej, kanske inte riktigt att dö för, men klänningen är så sjukt snygg tillsammans med bruna platåklackar! Tror dock att jag ska köpa eller beställa de korallfärgade med korkklack istället. Hoppas bara att de inte försvinner direkt! Goodnight sweeties ♥.

Jessica Simpson heels.


Klackar Jessica Simpson | Om man ändå kunde gå i dessa snyggingar.. (;

Sorry guys, för den IG (icke godkända) uppdateringen idag. Okej, jag har varit ute i stort sett hela eftermiddagen. Vid 13.30 mötte jag Z vid sjön för att bada *host*. Vi badade inte, kan jag ju säga. Vi satt på bryggan och snackade om allt mellan himmel och jord i tre timmar! Men, vi har alltid lika skoj :). Nu ska jag äta, och sedan blir det antagligen filmkväll med familjen. Just det, lilla Lovis (vår kattunge) råkade klämma sin lilla tass i dörren! Stackare. Hon haltade omkring en liten stund, men nu verkar det vara bättre. Puss!

Nu.


Vita fötter !

Hejs. Satte på bastun istället, bastade och tog en lång, varm dusch :). Det var riktigt härligt efter badet! Nyss åt jag rabarberpaj som mamma lagat! Mums. Nu ska jag stänga av dennna apparat för dagen, och umgås med familjen. Puss!

Bad x2.


ph; weheartit

Tänkte börja med en länk till min syrras blogg som jag har gjort designen till, härhärhär!

Kom nyss hem från sjön och bad med Z. Trevligt, trevligt. Det var okej temperatur i vattnet, men när vi kom upp efter att ha hoppat i från bryggan några gånger, var fötterna (speciellt min högra lilltå) djupfrysta. Färgen på tån gick från normal till blå/grön/lila. Den känns fortfarande lite tjock :(. Tror att jag strax ska fylla upp badkaret med VARMT vatten och mycket badtvål. Heter det så? Känns lite tuffare att säga det på engelska: bathsoap. Nej, skämt åsido.

Okej jag går och fixar det nu, eller en riktigt varm dusch. Får se där. I vilket fall, jag uppdaterar senare! Pussi.

Neo.



Yes. Denna mobil blir det antagligen! Nu ska jag gå och kontrollera varför inte Z kan ringa till vår hemtelefon. Puss!

Plans for today.



Godmorgon. Ja, jag ligger kvar i sängen. Har fixat med en design till syster, men nu gick det inte riktigt som jag ville och då blir jag trött. Jag fortsätter en annan dag!

Idag blir det kanske att vara med Z, bada och ha det allmänt roligt. Vi har inte träffats på länge ju! Nu ska jag äta frukost (sent) och sedan vänta på att hon ska ringa! Uppdaterar sen. Puss ♥.



Jag är med och tävlar.



Var med och tävla du också! Klicka här: smnmode.blogg.se eller på bilden för att komma till hennes blogg.

Strå.



Idag har jag fixat klart en design. Har varit inne hela dagen för det har regnat, men nu lyser solen och åh vad jag vill bada! Uppdaterar igen imorgon. Puss.

Jumpsuits: H&M.

Tidsinställt| ph; hm.com

Tiger clock.


Jag gillar min klocka starkt.

Söt.

Godmiddag. Älskar att solen kommit fram nu! Imorse regnade det. Men det ska regna ikväll också har jag hört. Men man får ju passa på! Ska nog ut i solen en stund. Annars idag blir det att fixa lite med en gratisdesign, och ikväll skulle det egentligen tältas, men inte då. Det blir nog söndag-måndag istället. Uppdaterar sen, puss!
Update: Nej, nu blev det mulet igen :(.

Inspiration: Shorts.


ph; weheartit

A kind of panic.


Linne Gina | Stickad kofta ? Gammal
Fotorundan idag blev väl, ganska lyckad. Ja, iallafall för syrrorna som fastnar så himla bra på bild!

Okej, panik. Jag måste träffa andra människor än familjen! Haha. Nej men jag har inte träffat någon på sommarlovet. Ring mig! Jo just det, ringa var det ja. Min mobil är ju på lagning, och jag har inte fått någon att låna tydligen!? Jag saknar att smsa :(.

Annars har jag ikväll fixat klart en gratisdesign och nu ska jag njuta av sommarlovet och se på något bra på tv. Nu blev jag godissugen också. Kärlek.

Roses.


Bildbrist!

Goddagens. Idag vaknade jag halv elva, oups! Men jag kunde inte sova inatt för det var varmt och massor av mygg. Men jag har bara mig själv att skylla eftersom jag hade lampan tänd och fönstret öppet igårkväll ;).
Åt frukost och kollade på en film med syrrorna imorse, "Where the wild things are". Superdålig.

Nu ska jag fotografera syrrorna (och förhoppningsvis få några bra bilder på mig själv också). Puss!

Nails.


Style: Ladybird - Nyckelpiga.

Yes jag är så duktig, right?! Det tog tid att måla små nyckelpigor på varje nagel, det kan jag ju erkänna. Var det värt det? Nej. Det svarta blir förstört så fort jag rör något. Okej lite överdrev jag väl där.. Jag är ju ingen nagelmålningsexpert (det var nog det längsta ord jag skrivit), men jag är ganska stolt ändå! Ett helt inlägg om naglar. Wow. Okej nu är jag trött. Godnatt sötnosar! ♥

Ni är guld värda.


Statistik/kommentarer. Inte så mycket kanske någon tycker, men för mig är ni är guld värda! Tack ♥!

Hej. Ingen bra uppdatering idag nej. Men igår satt jag framför datorn länge, så det bli bara detta, kanske något inlägg till idag. Hoppas ni har haft en bra dag. Det har jag! Legat och solat vi sjön, underbart! Jag kommer bo där hela sommaren tror jag. Och brun(-are) har jag blivit också!
Nu har jag precis fixat mina naglar (wow), okej jag är inte färdig.. Men jag ska definitivt visa bilder sen, det blir über snyggt, I promise. Vi hörs, puss.

Kittens.


Lovis. Det är svårt att ta bra bilder när de bara far omkring. c:

Vet inte om jag nämnt det tidigare, men precis efter vi kommit hem från usa, fick vår katt två små kattungar. Nu är de såhär stora, och vi har döpt dem till Lovis och Valentine (Vi tror att den ena är en kille i alla fall.. mhihi).

I alla fall, jag får nog inte en Xperia arc eller en iPhone 4, de passade inte för mitt abonemang osv. osv :(. Toppen. Får väl se vilken jag kan ta istället då.. Jaja, nog pratat om mobiler!

Tog med mig syrrorna till sjön idag igen för dopp och fika. Mys! Nu ska jag äta, är vrålhungrig märkte jag nu. PussN ♥.

Ikea Space Maker.

Rum gjort i IKEA Space Maker.

Åh, jag kan sitta hur länge som helst framför Ikeas hemsida och titta på möbler jag önskar jag kunde köpa :). Det finns även en rolig sida där man kan fixa ett eget rum. Hur som helst, nu ska jag äta och sedan sticka ut i solen (som har kommit fram nu). Puss!

Iphone vs Xperia.


Godmorgon. Min mobil är ju somsagt på lagning igen. Vi har begärt en ny mobil och de sa att jag antagligen skulle få en ny, fast en likadan. Men nej, jag ska ha en helt annan, punkt och slut! Jag har tittat runt lite och om jag fattat rätt kan jag få någon av mobilerna ovan. Hoppas :).

Dålig uppdatering igår, idag blir den förhoppningsvis bättre. Later! ♥

Cat.


I love you cat.

Hej. Ja, då har jag (pappa) skickat mobilen på lagning igen. IGEN! Nu ska jag begära en ny, alltså, det är fjärde gången jag lämnar in den för samma fel. Jag blir så trött! Jag har en Xperia x10 mini pro.
I alla fall, nu ska jag plugga till moppekortet. Pussi ♥.

Snälla någon, ge mig nu.


Tidsinställt|
Linne Only

Om alla kunde flyga.


ph; weheartit

Hejsan. Gick somsagt ut och skulle sola innan. Men när jag hade solat i ungefär 5 minuter, kom flera stora moln och täckte solen. Perfekt. Det var bara att gå in igen :(.
Nu har jag precis ätit, och innan dess badade jag i sjön!  Nu blir det att titta lite på tv, mys. PussN ♥.

Inspiration: Maxi dress.


Tidsinställt|
ph; weheartit

Hundkex.


Bilder tagna 10/6 2011

Hej. Kom hem för ett tag sedan från en gå/jogging runda. Det var riktigt skönt faktiskt. Nu ska jag äta och sedan sola lite. Kyss!

Grass.


Skitsnygg bild, vet. Solen skiner ner genom ett träd och gör ljusfläckar på gräsmattan. Haha.

Godmorgon älsklingar. Vaknade typ, för en halvtimme sedan, har kollat några bloggar. Dagen ser rätt lugn ut, har inte planerat något. Däremot är det finare väder idag, solen skiner och allt glittrar i solstrålarna! Beautiful. Hoppas det håller i sig då, jag tänker passa på att bli lite brun. Uppdaterar sen. Kisses ♥.

Test.

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: :)
Favoritgodis: Marabou mjölkchoklad original.
Är det nåt du absolut inte äter: Skolans köttbullar.
Kläder just nu: Idrottskläder typ.
Musik just nu: Ingen.
Vad sa du senast: ?
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: ?
Sommarplaner: Sola, bada, umgås med vänner och familj + ridläger.
Fisk eller badkruka: Badkruka.
Saft eller alkohol: Saft.
Hur många kuddar sover du med: Oftast 1.
Favoritväder: Blå himmel, sol och minst 25°.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mobil, mat, gummibåt.
Spelar du nåt instrument: Nej.
Morgon- eller nattmänniska: Natt.
Sparare eller slösare: Slösare.
Bästa film: Avalon High.
Tror på liv på andra planeter: Kanske.
Kommer du ihåg din första kärlek: Såklart jag gör.
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej.
Har du några homosexuella vänner: Tror jag inte.
Tror du på mirakel: Ja.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: ?
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2.
Bio eller promenad: Promenad till bion.
Är du kittlig: Ja.
Snarkar du? Tror inte det.
Stjärntecken? Oxe.
Rädd för insekter? Livrädd.
Äckligaste insekten: Typ, feta trollsländor.
Största svaghet: Jag är för snäll. Haha.
Det här är jag bra på: Mycket.
Bästa bok? ?
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Kunna flyga.
Vad vill du jobba som? Modedesigner eller inredningsarkitekt.
Chips, morötter eller godis? Chips.
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Skriver du dagbok? Nej.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Ta ett till hål i vänster öra.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Lite mittemellan.
Gungar du på stolen? Nej.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jag är höjdrädd.
Vilken hand håller du gaffeln i ? Vänster.
Är du rädd för blod? Inte mitt eget.
Saltar du på maten? Vilken fråga.. Ja det gör jag väl.
Gillar du att sjunga? I duschen ja.
Anser du att du är stark? Självklart.
Brukar du sola? Utomhus på sommaren ja.
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten upp och ner såklart.
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej.
Använder du knark? Nej.
Kaffe, te eller inget? Te.
Har du en besatthet? Nej. Jo jag är besatt av att shoppa.

Tidsinställt| Detta test gjorde jag i höstas också. >Här< Lite har jag väl förändrats i alla fall? c:

Före och efter.


Jag är så mycket mer nöjd med den nya designen. Den gamla var lixom så, jag vet inte, rörig..? Detta var den lilla hemligheten i alla fall. Men nu vill jag verkligen höra er åsikt! Puss ♥.

New bag.


Väska Pieces Accessories 200 sek (400 sek)

Äntligen. Den perfekta bruna väskan! Jag tror jag är kär... Halva priset också. Som hittat! c:

Jag vaknade ca 09.00 idag, låg kvar i sängen och fixade klart hemligheten ni ska få se snart... Ni kan nog gissa vad det är! Sedan åt jag frukost osv. osv. Och efter middagen stack jag ut och cyklade en runda. Smsade sedan en massa, och åt årets första rabarberpaj! M.u.m.s. Dagen har varit ganska lugn helt enkelt. Nu ska jag pilla lite med en gratisdesign, och senare kanske det blir ett dopp i sjön? Vi får väl se där. Puss!

Monki wants.


Tidsinställt|
Måste ha en jeansjacka. NU.

Något är på gång.


Vad händer? Det får ni nog se ikväll.... Kram!

Första doppet.


Ja jag vet, jag är seg. Men detta är bara det första doppet i Sverige, annars har jag ju faktiskt redan badat i Mexikanska Golfen... Och självklart i en iskall men underbar sjö i norra Finland!

Och med dessa ord säger jag godnatt för ikväll. Vi hörs igen imorgon. Puss!

Sommarlov.


Min nya långklänning|
Så här såg jag ut på skolavslutningen idag.

Oj vad skönt. Jag har inte fattat det än, men nu har vi en lång sommar framför oss! Men ah, klassen. Jag saknar er redan ♥!

Ledsen att jag inte bloggade alls igår, men jag hade fullt upp och hade inte en tanke på det! Super stressig morgon igår, sen bar det av till skolan med pappa som fick hämta mig eftersom jag missade bussen. Hade AE-dag, det var grymt kul! Vi började med att gå en tipsrunda där frågorna handlade om vår klass. Sedan gjorde vi olika lekar som jag, Z och S kom på. Efter det gick vi på skattjakt och hittade godis! Sedan grillade vi och till sist spelade vi några matcher fotboll. Och jag var ju bäst såklart. Hihi c:

Kom hem för ungefär en och en halv timme sedan, efter skolavslutningen var jag, Z och S och fikade. Eller firade kanske jag ska säga. Nu ska jag slappa och njuta av sommarlovet, eller kanske ut och gå en sväng? Puss!

Just goodnight.

Yes. Ska packa tills imorgon (AE-dag). Så jag säger det nu: Sov gott ♥!

Åttondejunitvåtusenelva.


Älskad.

Hej sötnosar. Hade typ en halv lektion idag, städade bara skåpen. Härligt! Fast nä, jag kom inte hem förrän 14.45. Fattar inte vad det är för mening med att vara i skolan överhuvudtaget nu!? Håltimme, håltimme och mer håltimme lixom! Anyway, niorna klädde ut sig idag igen för karnevalen som är varje år, så den kollade vi på också. Uppdaterar sen. PussN ♥!

Nytt i juni.


Korallfärgat linne (Här ser det dock orange ut) Gina


Korta leggings Gina


Shorts H&M Köpte även en bh från H&M. | Ehm, mitt ena ben? Ser extremt tjockt ut haha!

Jättenöjd med allt i alla fall. Just det, jag köpte en ring på Gina också, men den glömde jag på toaletten på Kastrup flygplats! Omg, jag fattar det inte! Jag tappar bort/glömmer allt hela tiden. Gash, ääälskade verkligen den ringen! JAG SKA KÖPA EN NY.

Idag körde jag på shortsen, svart linne och svart cardigan, den fick jag dock ta av mig i värmen! + Converse.
Efter skolan gick jag med Sandra hem, gick ut med hennes hund och lite annat.. Mhihi. Skoj som alltid. Puss ♥!

Magic.


Tidsinställt|
Norra Finland ♥.

I'm home.


Hej hörni! Det var ett tag sedan sist, skulle ju egentligen bloggat i H-fors. Men det var något fel så jag kunde inte gå ut på nätet på min dator. Det gick inte att ansluta av någon konstig anledning. Jaja så kan der gå, men nu är jag tillbaka! Det har varit riktigt härligt med lite extra ledigt faktiskt! Men det är bara två dagar + avslutningen kvar nu bara, och sedan ska det bli uppdatering!

Idag hade vi exakt 0 riktiga lektioner. Började med att spela kubb (på biologin och fysiken). Mitt lag förlorade, men vi var ändå bäst! Sedan hade vi håltimme, jour (torka borden i matsalen, typ) och sedan slutade vi klockan 13.00. Efter vi slutat kollade vi på niornas klasskamp. Skitkul, men grymt varmt. Om ett år, då gäller det! Uppdaterar kanske senare, nu ska jag ut i solen! Puss.