slide show

When we slept at night.


ph; weheartit

Somnade 05.00, steg upp 14.00. Kan det bli bättre? Stön, jag måste verkligen vända tillbaka dygnet.. När jag kommit hem från E kom jag på att jag glömt min mobil. Så typiskt mig! Det var bara att köra tillbaka igen.. Har i alla fall haft en jättekul helg! Tack tjejer! :)

Uppdaterar mer imorgon istället, puss och godnatt!

Clearwater.


Clearwater Beach, Florida, 2011.

Vaknade 11.30.  Usch. Jag vill inte sova bort sommarlovet! Från och med nu, nej från och med imorgon, ska jag gå och lägga mig tidigare, och stiga upp tidigare. Punkt. Höhö, vi får väl se hur det går...

Senare idag blir det att fira Emma och Julia (nr 2). Sedan sover jag där, så uppdaterar mer imorgon! Puss.

Jag vill ha en poncho.


Kär i klänningen, ponchon, skorna, ja allt!

Satt och kollade skor på nätet. Hittade ursnygga kängor på brandos.se för över tusenlappen. Hittade även skor + massa annat snyggt på hm.com. Hel outfit eller ett par skor för ungefär samma pris? Det är ju sjukt egentligen. Kvaliteten kanske är bättre när det är dyrare, men så måste det ju inte alltid vara... Eller?

Nytt.



Kände att det var dags för lite förändring. Nu har jag alltså bytt ut den enkla headern till en med flera bilder, som ett litet bildspel, eller en "slideshow" som det också kallas. Har även fixat lite med de övriga färgerna, tycker att bloggen ser lite mer höstig ut nu. Jag blev nöjd med designen, och den kommer nog att hänga med ett tag! Men nu vill jag veta - vad tycker ni? :)

Facebook.


Jag har snyggat till min facebook. Lär dig hur du gör det här!

Igår såg vi filmen "17 again". Ganska bra. Mycket film jag kollat på senaste va? Jag som nästan aldrig gör det!
Anyway, snart ska jag äta frukost, uppdaterar väl mer senare. Kisses!

Some changes.



Ni kanske får se imorgon... Eller på lördag.... Spännande va? Nu ska jag kolla film med syrrorna. Puss!

Two chairs, a bench and a table.


Bild tagen 11-07-19.

Godmorgon. Typ. Nä men haha det känns som morgon, vi (jag) vaknade 11.30. Men gick inte upp förrän runt 13.00.. Ojoj. Z stannade här en natt till alltså! Idag har vi kollat film igen, denna gång blev det "The notebook", som båda av oss redan sett flera gånger, men den är ju för underbar! Igår förresten såg vi "Burlesque", riktigt bra den också. Nu ska vi väl hitta på något annat. Puss!

Favourites.

Tidsinställt

New York minute.



Hej! Igår hämtade jag somsagt upp Z, så chillade vi här ett tag. Senare på kvällen beställde vi pizza som vi hämtade. Med moppen. Men det gick super, vi fick lixom ställa kartongerna upp, och ha dem emellan oss! Yes, sedan kollade vi film, "New York minute", den med MK och Ashley. Riktigt rolig faktiskt! Idag steg vi upp runt 13.00.  För ungefär en timme sedan var vi och handlade lite gott. Uppdaterar mer imorgon, puss!

Brandos.

Tidsinställt| Hur söta?

At the break of dawn.


Tidsinställt

Mot Z.


ph; weheartit

Ska strax köra mot Z för att hämta henne, och sedan får vi se vad vi hittar på. Hon ska i alla fall sova här inatt! Uppdaterar kanske inget mer idag, blir nog imorgon. Puss!

When the trees are dressed in orange clothes.


ph; hm.com

Det är ju tråkigt att sommaren går mot sitt slut... Men jag ser fram emot hösten! Tänk bara på alla varma och mysiga kläder! Jag ♥ halsdukar :). Dock är jag inte jätteförtjust i H&M:s höstkollektion, men det ni ser ovan tycker jag om!

Anyway, fikade förut hos farmor och farfar som planerat, sedan blev vi kvar där ett tag och pratade. Efteråt gick jag en runda, och nu ska vi snart äta, lite sent, jag vet. Men så är det! Vi hörs imorgon, förmodligen blir det att vara med Z då. Puss!

Orange nails.


Lack i en orange nyans, från H&M och kostar 29:50 SEK. Ignorera att mina fingrar ser extremt tjocka ut på bilden... ;)

Hej. Ska snart till farmor och farfar, vi ska fika där eller något. Efter det sticker jag nog ut och går eller springer en runda. Känner mig dock lite trött och seg idag, vet inte varför. Vi hörs i alla fall framåt kvällen. Puss!

Maybe a movie.


Bild tagen 11-07-19.

Hej sötingar! I eftermiddags körde jag och Z en runda med moppen. Mja, hon åkte ju förstås. Eller, hon provade att köra lite på en parkering, det var första gången för henne och hon var grym! Haha jag var nog inte hälften så bra första gången jag körde... :) Nåväl, nu ska jag se en film eller något, vi hörs imorgon. Puss!

Ramona and Beezus.


Tidsinställt|
Jättegullig film! Såg den här om dagen. Se den, varför inte lixom? :) Selena Gomez spelar "Beezus" och Joey King spelar lillasystern "Ramona".

25 things.



Jag tänker på er.


ph; weheartit | Tänker på de som skadades och dog, samt deras anhöriga. ♥

Hej på er. Här uppdateras det lite dåligt va? Ojoj.

Igår var jag på Östersjö med Sandra. Här var det dåligt väder, så jag tog på mig kläder efter väder. Men när vi kom dit var det självklart strålande sol och riktigt varmt! Känner att jag saknar fantasi för mer text just nu, puss.

It's moments ago.

Moments ago
I caught the scent of you
I closed my eyes
and let it fill the room
it’s Moments like these
They fill my memory
you’re there in my mind
but I want you next to me
Moments ago
Moments ago
I couldn’t see the sky
I caught the scent of you
I watched you go
I closed my eyes
And now these days go by
And let it fill the room
It’s moments ago
It’s Moments like these
If only in my mind
They fill my memory
I’ve captured them so
You’re there in my mind
I can control the time
But I want you next to me

moments ago - ulrik munther

Bumblebee.


Bild tagen 11-07-19.

Hi sweeties. Idag har jag inte gjort något speciellt, igår däremot var jag ute och fotade ett tag. Och nu har jag massor av bilder jag vill visa er! Men det blir senare.
Anyway, vårt kök är nästan klart nu! Mja, Luckorna, ugnen och spishällen är i alla fall på plats. Och så får vi inte glömma bänkskivan! Nu ska jag försöka få tag på S. Och med det menar jag ringa eller smsa. Puss ♥.

LOKA likes L.A.



Mmmmm. Jag har smakat Coconut Dream och Pineapple Crush. Kokos vinner lätt!

Hello and goodbye.


moments ago - ulrik munther

And I'm back again.


ph; google

Tjenixen. Då var man hemma igen efter 5 härliga dagar i Skåne. Vi åkte tåg och buss och bodde hos E's mormor, i ett gulligt litet hus i en by där nere. Det var dåligt väder alla dagar utom igår (11-07-16), så två av dagarna åkte vi in till Malmö, shoppade på Entré och Mobilia. Är Entré typ det bästa shoppingcentret eller? Yes. Köpte massamassa fint, som ni ska få se så småning om. Blev nöjd i alla fall.

Igår chillade vi på stranden nästan hela dagen, och på kvällen åkte vi på kalas :). Brände mig dock rejält igår. Bara att smeta på aftersun och hoppas att det försvinner snart! Har inga bilder alls från resan, tog kameran med mig men det blev ändå inga. Synd, men jag glömde helt enkelt bort det! Jaja, strax ska vi äta, pizza blir det! Puss ♥.

Skåne.



Nu är jag strax klar! Detta blir mitt sista inlägg innan jag drar. Vi hörs nästa vecka! Ha det, pusshej! ♥

Outfit fredag.


Tidsinställt

Glad tjej.


Usa 2011.

Idag bär det av! Klockan 14.00 ska jag och Z vara hos bästa E, sedan drar vi! Yeeeh ♥

Förresten, gjorde provet igår, OCH JAAAA! JAG HAR MOPEDKÖRKORT! Eller i alla fall ett bevis, jag får själva kortet senare. Efteråt åt jag och mamma på en übermysig restaurang, "Gourmet Grön". Oj vad mätt jag var! Efter lunchen gick vi på stan ett tag, hittade en jumpsuit som ni får se på bild nästa vecka tror jag. Yes, håll ut! :)

Nu ska jag packapackapacka, hann inte riktigt klart igår. Puss!

Think about us when we said forever.


Bild tagen någon dag i veckan.

Godkväll underbaringar! Nu har jag pluggat klart. Yes! Nu ska jag bara gå in på transportstyrelsens hemsida (?), och kolla lite hur det hela kommer se ut imorgon. Hitta lite information helt enkelt. Konstigt nog är jag nästan inge nervös alls. Jag tror att det kommer gå finfint! :)

Ska väl snart gå och lägga mig, ska vara på uppskrivningen imorgon cirka 10:45. Så det blir ingen uppdatering förrän på kvällen i så fall. Kanske något tidsinställt? Let's see! Puss och godnatt.

Strange.


Hejs. Tycker ni inte att detta ser lite konstigt ut? Frågan till bilden lyder: Åt vilket/vilka håll får du köra? Alternativen är "Endast åt vänster", "Endast åt höger" eller "Åt båda hållen". Rätt svar är att man får köra åt båda hållen, men varför är det då en pil åt vänster? Konstigtkonstigt.. Jaja, jag är i alla fall extremt taggad inför uppskrivningen! Jag har gått igenom alla frågorna, men inte alla prov dock. Så har jag gjort sluttest, och kollat lite på "extra". Så det kommer nog att gå bra imorgon. På det sista testet jag gjorde nu, fick jag 69/70 :). Puss!

Back on track.


Sorry för den oplanerade pausen. Så kan det bli ibland ;).

Igår kom Zoé hit, och vi var ute, solade och sprang omkring med vattenspridaren på! Fast vi borde nog inte ha gjort det, för sedan när solen hade gått ner och det blev kallt, fick vi båda två ont i halsen. Inte lika kul. I alla fall, så sov hon här inatt. Idag har vi inte gjort någonting.. :)

Annars har det inte hänt så mycket, jag har sommarjobbat klart, pluggat och fått brev om min första lön! JA! Nu har mitt sommarlov börjat! Imorgon skriver jag upp, moppeprovet alltså. På onsdag drar jag, Z och E ner till Skåne och har det urmysigt i ungefär 5 dagar! Sola, bada och shoppa! Längtarrrr. Uppdaterar kanske senare, eftermiddagen kommer gå åt till att plugga och packa. Puss ♥!


Allt i hemmet vs Am-boken.


Jag känner ju för att titta i "Allt i hemmet", men...... Plugga kanske vore bra? Nej jag ska nog sova istället :).

Hejhopp. Då var det kväll igen. Vad fort veckan har gått! Nu är det bara två dagar kvar till "semestern".
Idag fortsatte jag mest med det jag höll på med igår. Imorgon blir det att laminera 37 papper. Haha.

Åkte somsagt motorcykel till färghuset eller colorama eller vad det nu heter. Färgen i köket blir typ en beige/brun/grå nyans. Snyggt i alla fall! Efter det åt vi på en mysig restaurang vid hamnen. Mys! Puss & godnatt.

Ps. Förra inlägget var stressigt och blev kladdigt, jag vet ;). Haha, "kladdigt" = färgen... HAHA.

Färghuset nästa.
























ph; google

Hej. Nu åker jag motorcykel med mamma och pappa till färghuset. Välja-färg-till-köket-dags. Later!

Ögonproblem.


Nejdå. Men jag har stora problem att bara ha ena ögat öppet! Lägg även märke till den otroligt fina luggen.

Igår jobbade jag från 08:15 till 16:15. Direkt efter stack jag, mamma och pappa till Ikea. Man får ju passa på nu när syrrorna är på läger. Nej men, haha. Jag köpte inget, men det gjorde däremot mina föräldrar. Ny ugn, spishäll och fläkt till köket som vi håller på att renovera! Riktigt snyggt tror jag att det blir. Ni kanske får se någon liten bild någon gång.

Idag slutade jag ungefär en halvtimme tidigare, skönt det i alla fall. En ganska kul dag, satt och tittade ut lite grejer till ett kök, de ska nämligen renovera ett kök där jag jobbar, också. Så jag kollade på allt från kylskåp och bänkskivor till textiler och tallrikar :). Nej nu måste jag springa till matbordet (Mamma har ropat ungefär 1000000 gånger). Pussar!

When you look me straight in the eyes.


Nu ska jag gå ut och leta upp mina kära katter. Later!

En stor liten fjäril.



Hejs. Fråga mig inte vart jag fick den rubriken ifrån. Men det är en fjäril som hela tiden flyger in i min altandörr. Den är av glas, dörren alltså, och den lilla fjärilen ser inte det. Haha intressant, eller vad säger ni? Stackars fjäril i alla fall.

Igår orkade jag inte uppdatera mer på dagen, jag var sjukt trött. Sedan på kvällen så åskade det. Usch och fy! Eller det kan vara ganska mysigt ibland, men inte igår! Jag har aldrig hört såna smällar! Det var nästan så att det slog lock för öronen, ni vet som när man flyger. Allvarligt, det var riktigt läskigt, trodde minst att blixten skulle slå ner! :o
Så ni förstår nog varför att jag inte kunde uppdatera på kvällen heller.

Men nu ska jag sätta igång, måste plugga stenhårt denna veckan! Skriver upp, inte nu på tisdag, men nästa. Hoppas verkligen att jag klarar det på första försöket! Puss.

Morning.


Foto: Syrran | Modell: Jag | Redigering: Jag

Godmorgon alla söta. Idag har jag inte planerat att göra något speciellt, bara plugga och vara ute. Hoppas att solen kikar fram lite idag också. Nu ska jag väl snart äta frukost, uppdaterar senare. Puss!

1 week.

Vilken fantasi man kan ha ibland. Lägga ut en bild på företagets logga alltså :). [För att undvika bildlöst inlägg.]

Sådär! En vecka avklarad! Jag är så glad att det är fredag, jag ska sova länge imorgon, sjukt trött. Helgen kommer att gå åt till att plugga, till moppeprovet alltså.

Idag gick allt bra, har inte så mycket att berätta precis, blev klar med första omgången pärmar, och nu håller jag på och fixa med några andra. När jag kom hem var jag ute och gick cirka 6 km, badade i regnet och bastade. Härligt! Yes, nu ska jag snart äta, sedan bara ta det lugnt. Förresten, sorry att jag inte uppdaterade igår, jag hade fullt upp på kvällen och helt plötsligt var det läggdags! (Läggdags?! Haha) Puss!

Svar.



sv; Haha jo, men när man har varit utan mobil i cirka två veckor så saknar man det! ;)